Stress & Burn-out coaching

- Ken jij je zelf -
Delta Groepspraktijk Stess Burn Out

Wil je preventief beter leren omgaan met stress? Jezelf beter leren kennen om een (terugkerende) burn-out te voorkomen?

Voelt het op dit moment allemaal te veel? Voelt alles zwaar en vraagt het veel energie? Ben je aan het verdrinken en heb je geen idee hoe je ooit je energieke zelf weer zal kunnen zijn?

Is er een burn-out bij je vastgesteld of zit je thuis met stress klachten en voel je dat gewoon stilzitten en wachten niet helpt?

Weet dat je niet alleen bent! Dat we met een gestructureerde aanpak jouw weerstand kunnen verhogen, jouw energie weer kunnen terugvinden en kunnen voorkomen dat je in de toekomst in een gelijkaardige situatie terecht komt. Dit alles met respect voor jouw persoonlijke situatie en verhaal.

Binnen stress & burnout begeleiding werken we aan een uiteenlopend aanbod van thema’s gebaseerd op jouw persoonlijke noden, bij voorbeeld: jouw energiebronnen in kaart brengen, het verminderen van piekeren, je gedachten relativeren, connectie maken met je lichaam, zelfvertrouwen opbouwen, communicatie, (negatieve) patronen herkennen, controle leren nemen en zo veel meer. Neem gerust vrijblijvend contact op, chronische stress is veel voorkomend maar hoeft niet jouw leven te bepalen.