Yoga

- Even stilstaan in het leven -
Delta Groepspraktijk Yoga

Tijdens onze yoga sessies staan we stil bij de meest voorkomende houdingen, een correcte uitvoering en ademhalingstechnieken.

Yin Yoga

deze vorm van yoga is erg traag en toegankelijk voor iedereen. De houdingen worden 2 tot 4 minuten vastgehouden zodat het bindweefsel de ruimte krijgt om te stretchen. Deze vorm van yoga heeft een erg meditatief karakter, naast dat je van yin yoga flexibeler wordt, helpt het je om te ontspannen en tot rust te komen.

Yin Yang Yoga

Yin yoga biedt diepe stretch -en rusthoudingen terwijl Yang yoga een dynamische en energieke flow creëert om spieren te versterken. Samen vormen ze een evenwichtige practice die lichaam en geest in harmonie brengt. Geschikt voor alle niveau’s, nodigen Yin & Yang Yoga je uit om de veelzijdigheid van yoga te ervaren en een gezonde balans te vinden tussen inspanning en ontspanning

Yoga Basics

Hier staan we stil bij verschillende basishoudingen en ademhalingstechnieken van yoga. Heb je helemaal geen ervaring met yoga, dan is dit ideaal om kennis te maken en later over te stappen naar Hatha of Vinyasa. Ook als je al een beetje ervaring hebt, en je je houdingen meer wil verfijnen, kan je hier terecht. meditatief karakter, naast dat je van yin yoga flexibeler wordt, helpt het je om te ontspannen en tot rust te komen.

Hatha Yoga

Hatha combineert houdingen en ademhaling om lichaam en geest in balans te brengen. Door stretch en spierspanning ontwikkel je flexibiliteit en kracht. Regelmatige, bewuste beoefening leidt tot meer welzijn en harmonie.

Vinyasa

Dit is een actieve yogavorm. Je bouwt kracht op door vloeiende overgangen tussen de bewegingen. Dit gaat sneller en is intensiever dan Hatha. Je combineert fysieke kracht met bewuste ademhaling. Deze vorm is ideaal als je al wat ervaring hebt met yoga en op zoek bent naar extra uitdaging)

Planning

Vrijdag 9u30-10u30 – Yin Yang Yoga

Vrijdag 10u45-11u45 – Yin Yoga

Zaterdag 10u30-11u30 – Hatha Yoga

Zaterdag 11u45-12u45 – Yin Yoga

Dinsdag (2 weken) 19u30-20u30 – Yin Yang Yoga

Kostprijs

Enkele sessie: €15

10 beurten: €120