Meditatie

- Geschikt voor beginners en gevorderden -
Delta Groepspraktijk Meditatie

Tijdens de begeleide meditatiesessies beoefenen we meditatietechnieken uit verschillende tradities. Aïn, de lesgeefster, is opgeleid in kundalini yoga, restorative yoga en (Siberisch) shamanistische technieken, en put dus veel inspiratie voor haar lessen uit deze achtergronden. 

Voor meditatie nemen we anderhalf uur rustig onze tijd, omdat het belangrijk is dat we eerst arriveren in de ruimte en voor onszelf een kopje thee of water regelen (of koffie als je die nog niet gehad hebt ‘s ochtends 🙂 ).

Wanneer bepaalde meditatiehoudingen voor jou moeilijk zijn, zoekt Aïn met jou naar meer geschikte poses. Het is belangrijk dat je de houding lang kan volhouden en geen pijn hebt. 

Je kiest kledij die comfortabel zit en neemt materialen mee die jou helpen bij de meditatie: een yogamat of handdoek om op te zitten, een dekentje, een oogmasker, bolsters, kussentjes, blokken, eventueel een meditatiebankje. Geen van deze zaken zijn verplicht mee te brengen, je brengt mee wat jij nodig hebt.

Tijdens deze les worden er geen kaarsen, wierrook of salie gebrand, er wordt enkel gebruik gemaakt van etherische olie. Indien je allergisch of gevoelig bent aan etherische olie, gelieve dit dan vooraf even te melden aan de lesgever.

 

Lesgeefster: Aïn heeft lerarenopleidingen gevolgd in zowel kundalini- als restorative yoga en twee jaartrainingen afgerond bij het Centrum voor Siberisch Shamanisme in Etten-Leur. Ze is erkend diëtist gespecialiseerd in eetstoornissen en eetproblemen en volgt momenteel de bacheloropleiding Autismespectrumstoornissen aan AP-hogeschool

Planning

Woensdag 10u00-11u30

Kostprijs

Enkele sessie: €17,5

10 beurten: €150

Privéles: €130 per uur (max 2 deelnemers)