Rots & Water

- Een psycho-fysieke weerbaarheidstraining -
Delta Groepspraktijk Rots & Water

De Rotshouding staat voor de standvastige en onwrikbare houding, jezelf zijn, opkomen voor jezelf, grenzen aangeven en weerbaar zijn. De Waterhouding is symbool voor een beweeglijke en verbindende houding, de verbondenheid met elkaar en het rekening houden met anderen en hun grenzen. Het is belangrijk om op te komen voor jezelf (Rots) én rekening te houden met anderen (Water). Beide kwaliteiten zijn belangrijk om te kunnen omgaan met de verschillende situaties en gebeurtenissen in het leven.

Door te spelen en te bewegen worden tijdens de training tal van sociale vaardigheden aangeleerd. Spelen, bewegen, doen en voelen zijn de rode draad doorheen de training. We wisselen de actie af met kringgesprekken om zo te kunnen reflecteren. Belangrijk: plezier maken mag!

Deelnemers aan de training leren hun eigen grenzen aangeven en bewaken, zichzelf vertrouwen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, zich weerbaar opstellen, met anderen samenwerken, uitdagende opmerkingen negeren, enzovoort. We werken eveneens rond vaardigheden zoals lichaamshouding, spreektechnieken, oplossingsgerichtheid, opkomen voor zichzelf, positief denken.

Planning

binnenkort beschikbaar

Kostprijs

prijs per deelnemer: €60

7-delige reeks: €150 per deelnemer